Over ons

Hallo en welkom op de website van Theehuis de Peppel. Op deze site zal je veel informatie vinden over hoe tot rust te komen en waarom het zo belangrijk is. Ook kom je meer te weten over de toepassingen van thee om tot rust te komen en je lichaam te zuiveren.2-15_SCG_Gifts_p2

Allereerst is op een regelmatige basis tijd maken om jezelf tot rust te brengen en je geest vrij te maken zeer belangrijk. Zeker nu de druk van het werk en het leven naast het werk en de stress die het meebrengt op meer en meer mensen zwaar begint te wegen. We hebben allemaal zo’n druk leven dat we vaak vergeten om een moment voor onszelf vrij te houden. Deze momenten worden vaak ook gebruikt om je gedachten te herstructureren, na te denken over je nabije en verre toekomst en om zo met een duidelijk plan de rest van de dag of week verder aan te vatten en dit met hopelijk wat minder stress te doen.

Ook is gezonde voeding zeer belangrijk om een gezonde geest te houden, want een gezonde geest komt enkel en alleen maar met een gezond lichaam. Voel je jezelf frisser, opgewekter en alerter? Dan ga je ook een aangenamere levenservaring hebben dan dat alles een sleur lijkt en je jezelf door elk uur van de dag moet sleuren en uiteindelijk in de zetel ploft tot de volgende zware dag begint.

Dus neem gerust een kijkje in de artikelen op deze website en leer hopelijk genoeg bij om een gezondere levensstijl aan te nemen.